spa

Gå aldrig ned på værtindegaver – Hvad skal man give?

Værtindegaver er en fast tradition i Danmark. Hvis man glemmer det kan det blive lidt pinligt, så derfor er det smart altid at have værtindegaver på lager derhjemme eller simpelthen købe en digitalt, hvis du er ude i sidste øjeblik. 

Gaveinspiration.dk har samlet et fint udvalg af værtindegaver og lader dig vælge mellem forskellige kategorier. Derudover anbefaler hjemmesiden, at du grundigt overvejer hvilket prisniveau, der er passende for værtindegave.

Tænk på hvilken anledning du skal give værtindegaven – hvis det er til jul bør den koste lidt, da det er dyrt og besværligt for værtsparret at afholde, men den skal samtidig ikke overstige julegaven til dem.

Se alle værtindegaver på hjemmesiden her.

Til par eller kvinden i huset?

Derudover er det også vigtigt at overveje om gaven skal være retten mod et par, eller kun en værtinde. Traditionelt set er det ret normalt at give noget til hjemmet, men i dag vil det også være en god ide at overveje oplevelser, da det er noget mange mennesker ønsker sig.

På gaveinspiration.dk kan du finde ideer til de helt rigtige værtindegaver i alle afskygninger og prislejer. Hvis det er kvinden, der har brugt hele dagen på at knokle i køkkenet kan det være en god ide at rette gaven mod hende med for eksempel et gavekort til spa-ophold, eller måske noget I kunne lave sammen som for eksempel et flødebollekursus, der koster 299 kr. for en person. I samme kategori findes chokoladesmagning hos Peter Beier til 209 kr. pr person.

Det kunne også være at værtsparret trængte til et ophold sammen på for eksempel Ystad Saltsjöbad, der koster fra 3.199 kr. eller et romantisk ophold på Skrøbelev Gods, der koster fra 999 kr. Det kunne også være de trængte til mere actionprægede oplevelser som for eksempel bridgewalking, urban high roping, eller et tandemspring hos Dropzone Denmark.

En af de lidt anderledes gaver, som du helt sikkert ikke selv ville have fundet på, er en guidet tur med en hjemløs og her vil du få nogle andre perspektiver på en by du måske kender godt i forvejen. Gaven giver samtidig et anderledes indblik i nogle menneskers liv, der lever det langt væk fra normalen.

Skriv et svar