flag

Skab opmærksomhed om dit firma med udendørs marketing

Med en forretning, der kan tiltrække kunder udendørs vil det altid være en fordel med udendørs marketing. Her er det især populært at gøre brug af flag, da disse også kan række højt og dermed fange forbi-kørendes blikfang.

En af de førende i denne branche er VM Flag & Stænger. Firmaet tilbyder både produkter til private og virksomheder, og de lover, at standen og kvaliteten altid er i top, og de kan levere til både danske såvel som Nordtyske kunder. Firmaet har desuden også et bredt sortiment indenfor traditionel flagning, og dette vil kun gøre ens store dag endnu mere speciel.

Flag som markedsføring

Flagning henvender sig dog ikke kun til højtliggende blikfang, men kan også foregå i øjenhøjde med såkaldte beachflags, squarebeachflag og eventflag. Disse bliver produceret med sneglebor, så de kan sidde fast selv i sand, jord, grus, og græsplæne, men de kan desuden også fastsættes på en fod og bruges inden og uden døre.

Disse flag fås i mange størrelser, og priserne starter på 780 kr. Derudover giver VM Flag & Stænger mængderabat, hvor rabatten bliver større og større desto flere flag man ønsker at købe. Inden man beslutter sig for hvilken form på flaget man ønsker sig, der findes i alt 7 forskellige former, skal man beslutte sig for højden på flaget og for hvilken slags fod man ønsker sig.

Der findes 6 forskellige måder at enten stabilisere flaget eller grave det ned i jorden. Firmaet tilbyder 5 forskellige slags fødder: kryds med vandsæk, der kan kombineres med en jordsnegl, en plastikfod, der kan rumme enten 17 kg vand eller 26 kg sand, en tung flad fod, der findes i tre forskellige vægtklasser, en tung flad ECO i to forskellige vægtklasser og et jordspyd. Derudover kan flaget også monteres med en jordsnegl.

Af de mere traditionelle, eller private, former for flagning tilbyder VM Flag & Stænger noget helt specielt. Her er det nemlig muligt at købe babyflag og forskellige farver, alt efter om man flager for en dreng eller en pige. Flagene måler 150 cm gange 200 cm, og passer til alle traditionelle flagstænger. Motivet består af en stork med en bylt i næbet.

Skriv et svar