Tag på skiferie og skab minder for livet

Alle har hver deres måde at rejse på. Nogen elsker at rejse til storbyer verden over, mens andre hellere vil ligge ved en pool. Igen er der andre, der ikke kunne forestille sig noget værre end at ligge stille en hel uge. Det er dem, der tager på aktiv ferie.

På aktive ferier er du sikker på at få oplevelser med familien eller vennerne, som du aldrig glemmer, og du er helt sikker på ikke at kede dig. Derudover kan du også undgå at tage de famøse feriekilo på imens ud er af sted. Det er efterhånden også blevet mere og mere populært at tage på aktive ferier, og derfor bliver udbuddet større og bedre hele tiden.

Skiferie måske?

Især skiferier er voldsomt populært hos mange danskere. Mange familier har tradition for at tage på skiferie sammen hvert år, og det er derfor noget mange danskere vokser op med. Nogle af de største og bedste steder at stå på ski finder du i det sydligere Europa, hvor du også finder pister i storslåede omgivelser. Du kan blandt andet komme af sted til Folgaria i Italien for kun 3.675 kr. pr person. Hotellet ligger meget centralt med kun 700 m ind til centrum. Derudover serveres der både morgenmad og aftensmad på hotellet og så er der kun 500 m til den nærmeste lift.

Dette område er godt til den mere blandede gruppe, da der er pister både til begyndere og til de mere garvede skiløbere. Stedet har nemlig hele 22 blå pister, 18 røde pister og 3 sorte pister. Derudover får man en imponerende udsigt på toppen af området, da området er omkranset af bjerge. Er du til langrend er der også rig mulighed for at dyrke det i dette område, da de har langrendspister på hele 47 km. Læs mere om aktive ferieformer på Aktivferie.dk.

Priserne er billigst hvis man rejser udenfor sæson, så det kan sagtens betale sig at tage ferie udenfor skolernes vinterferie. På dette hotel sparer du op mod 1675 kr. pr person (voksen) ved at booke udenfor vinterferien. Priserne inkluderer desuden også halvpension og gratis brug af hotellets sauna og udendørs swimmingpool og jacuzzi.

Skriv et svar