frost

Mange bruger ulovlige hormoner i jagten på den muskuløse krop

Det er faktisk muligt at spise sig til større muskler, i hvert fald hvis man spørger denne artikel fra Euroman: https://www.euroman.dk/livsstil/spis-dig-til-store-og-markerede-muskler Artiklen her vil være en god start til dig, der gerne vil i gang med at leve sundere og samtidig se resultater fra din træning i form af større og mere markerede muskler.

Mange tror fejlagtigt, at træning gør det meste af arbejdet i at få større muskler. Derfor tænker de, at de kan tillade sig at spise slik og pizza og stadig se deres muskler vokse. Desværre kræver en muskuløs krop masser af hårdt arbejde, også fra kostens side af.

Styrketræning er nemlig blevet mere udbredt i de seneste år, og antallet af solgte proteinprodukter er boomet som følge af dette. Proteinprodukter er heller ikke kun forbeholdt træningsfanatikere, men bliver også spist af almindelige mennesker, der søger et lidt sundere alternativt til chokoladebaren.

Desværre er steroider også blevet mere udbredte. Da mange mænd nu søger den markerede og muskuløse krop er antallet af mennesker, der tager steroider også steget. I visse kredse og segmenter af befolkningen er det helt normalt, hvilket kun øger antallet af brugere.

Mange, der misbruger steroider, misbruger desuden også stoffer, der gør dem mere solbrune. Dette er måske endnu mere udbredt end steroider, da mange kvinder også søger en brunere hudfarve. Ligesom med steroider skal produktet stikkes ind i kroppen med nål.

En af de farligste ting ved dette stof, der hedder Melanotan, er at man køber det på det sorte marked og derved ikke er sikker på, hvad der er i stoffet. Ligesom euforiserende stoffer er blandet op andre produkter er Melanotan også fortyndet, og det kan altså virke ekstra farligt på kroppen.

Melanotan er et syntetisk hormon, der hjælper kroppen til at blive mere solbrun. Kroppen bliver dog ikke solbrun af sig selv, men effekten af solarier bliver langt større med hormonet. Mange læger er bekymrede over hormonet, idet man ikke kender bivirkningerne på lang sigt.

Dette ideal med kæmpe store muskler og en solbrun krop er altså næsten umuligt at opnå uden brug af ulovlige og skadelige hormoner. Derfor vil det være bedre at skrue forventningerne lidt ned og i stedet koncentrere sig om, at få store muskler gennem kosten.

Skriv et svar