bolig

En investering i fast ejendom er den bedste opsparing

Hvis du går med en drøm i maven om at investere penge, er der meget hjælp at hente på internettet. En investering giver typisk et meget højere afkast end blot at have pengene stående i banken, og derfor er der også flere og flere personer, der begynder at interessere sig for det. Man behøver nemlig ikke at være uddannet økonom for at sætte sig ind i investeringsmarkedet.

Ejendomsinvestering = den mest sikre

Traditionelt set er en investering af ejendomsmarkedet den mest sikre investering, hvis du vel og mærke planlægger at investere dine penge i et godt stykke tid. Med en investering over lang tid giver investeringen netop det største afkast, og man undgår desuden også at spekulere på inflation og lignende.

Der er dog mange ting man skal være opmærksom på, hvis man vælger at investere i ejendom, og især hvis man ikke selv skal bo i boligen. Hvis man ikke har styr på lejeloven kan det få alvorlige konsekvenser for udlejeren, for lejeloven er lavet for at beskytte lejerne. Hvis man for eksempel ikke overholder loven om lejeperioder, kan man risikere at lejeren kan få lov at bo i boligen ubegrænset.

Læs om investering online

Det er muligt at finde alle nødvendige oplysninger på nettet, og der er efterhånden kommet mange nyttige blogs, der kan guide dig til alle aspekter af ejendomsinvestering. På hjemmesiden Min Investering kan du læse om blandt andet overvågning af boliglån. Her er det vigtigt at tjekke op på sit realkreditlån i løbet af løbetiden.

Mange tænker ikke på at tjekke et lån, der har en løbetid på 20-30 år. Det kan dog betale sig at lægge lånet om i løbet af løbetiden. Hjemmesiden viser en beregning på en lån på 1 mio. kr., der har en rente på 3%. Hvis lånet bliver lagt om til en rente på 2% efter 5 år, kan man inden lånet er afviklet, spare 160.000 kr. i renteudgifter.

Realkreditlånerne er ikke glade for at omlægge lån, men det er blevet lettere og det er også blevet muligt at tilmelde sig services, der gør dig opmærksom på, når renten er faldet, og det kan betale sig at omlægge lånet. Læs mere om, hvordan du kan overvåge dit boliglån her

Skriv et svar