spa

Gaver til hende – Guide til køb

De fleste mænd har svært ved at købe gave til deres partner. For mange kvinder har deres helt egen smag i tøj og boligindretning, og det kan derfor være svært for mænd at overraske deres partner.

Overrask hende med en oplevelse

Derfor får mange mænd en liste med præcise ting de kan købe i gave. Med en oplevelsesgave slipper man for dette. Her kan de fleste vurdere indenfor hvilken kategori deres partner vil nyde en oplevelse. Find en god gave til hende.

På siden Du Glemmer Det Aldrig kan du finde en side med gaveideer, der appellerer til mange kvinder. Disse oplevelser er inddelt efter kategori, så der er noget til den meget aktive kvinde, der vil trives bedst med en action-fyldt aktivitet, aktiviteter til dem, der interesserer sig meget for mad, aktiviteter, der fokuserer på spa og wellness og meget mere. Det er dog stadig vigtigt at overveje grundigt hvilke aktiviteter hun er glad for, for hvis hun er træt af at stå i køkkenet derhjemme, er et madkursus måske ikke lige sagen.

Noget der appellerer til de fleste typer, er et ophold. På et ophold får man rigtig koblet af, da det at være i nye omgivelser afskærmer en fra at forholde sig til og udføre pligter. Derudover bliver man også afskærmet fra hverdagens stres og jag. Derfor ville det for mange kvinder være den ultimative forkælelse at blive inviteret på en wellnessophold.

For eksempel er et ophold på Hotel Thinggaard noget, der appellerer til de fleste. Her er wellness og gourmet nemlig kombineret, så hun vil få oplevelsen af at blive forkælet hele vejen igennem. Maden på Thinggaard er baseret på lokale råvarer, og stedet er lokaliseret lige op ad Nationalpark Thy. Med i opholdet er fri adgang til Sydthy kurbad, saunaer, dampbad, et massagebassin med kig til stjernehimlen og meget mere.

Med i et ophold får man en 4-retters menu, overnatning i et dobbeltværelse, gratis kaffe og te og stor morgenbuffet. Stedet vil være det perfekte sted at koble af, hjulpet på vej af de smukke, vilde omgivelser. Et ophold på Hotel Thinggaard koster 2.695 kr. for to personer og kan lejlighedsvis findes på tilbud.

Et alternativ kunne være at give en rejse til London.

Skriv et svar