Da Bitcoinen slog igennem

Der er kommet mange forskellige måder at tjene penge på og især på internettet. Det har både gjort det meget lettere at tjene penge, og åbnet døre for alle slags mennesker til at tjene penge på nye og kreative måder. Det har så at sige åbnet dørene for flere amatører, så de har lettere adgang til at deltage i, for eksempel, aktiemarkedet, men også  gjort det lettere at finde information om mange forskellige områder generelt.

Selvom det er blevet lettere at finde informationer om hvordan man kan tjene penge på nettet, er der desværre også en masse information som man ikke kan stole på, og det er ligeledes blevet lettere at snyde folk til at købe ting på nettet som ikke findes. Derfor er det også ekstremt vigtigt at være meget kildekritisk og at finde sin information fra pålidelige kilder.

Kongen af kryptovaluta

En af de helt store spillere på markedet er Bitcoins. Bitcoins er en slags kryptovaluta, altså en form for virtuel valuta, som du efterhånden kan bruge til at betale med mange steder, især når du handler på internettet. Denne valuta er de seneste få år steget voldsomt i værdi. En butik i Danmark modtog valutaen som betaling for nogle år siden og tjekkede ikke op på værdien før nogle år efter, og ejeren fik et chok, da han så hvor meget kryptovalutaen nu var værd – se mere her.

Derfor er det også vigtigt at lade investeringer være, når man først har foretaget dem, da langt de fleste investeringer er flere år om at give et godt afkast, og hvis investeringen er god, vil den kun blive mere og mere værd desto længere tid man lader den arbejde for sig.

I starten var Bitcoinen også en ideologisk investering. En af valutaens funktioner var nemlig at man kunne have sine penge udenfor det gængse pengeflows, altså de var udenfor bankernes rækkevidde og lige så med skat. Derudover var mange også ekstremt skeptiske omkring Bitcoinen, da den først blev lanceret, men i dag er den dog en af de rigtig store spillere på aktiemarkedet, og bliver taget seriøst af selv de største investeringsfirmaer.

Skriv et svar