mobil

Få en oversigt over de bedste mobilabonnementer

Mange mennesker betaler diverse abonnementer uden at tænke over, om de kan spare penge. Umiddelbart kan det virke som små beløb, men når man kigger på forskellene på hvad abonnementer koster, er der en masse at spare. Derudover har mange et abonnement med ydelser som de slet ikke bruger, og derved betaler de også for meget i forhold til, hvad de reelt bruger.

Få det bedste abonnement til prisen

På hjemmesiden Billig Mobilabonnement kan du få en overskuelig oversigt over de mobilabonnementer, der er tilgængelige i Danmark. På hjemmesiden kan man vælge at få abonnementer listet efter popularitet eller pris. Man kan derudover også vælge andre filtre, så det bliver ekstra nemt at kigge abonnementer igennem, så de passer til ens individuelle behov.

Man kan for eksempel vælge om abonnementet skal have gratis oprettelse, 4G, om abonnementet inkluderer roaming og om abonnementet ikke skal have nogen binding. Se mere her.

Desuden er det muligt at se, om abonnementet kræver et mindsteforbrug pr måned, og det viser også, om der er fordele så som gratis opkald til andre kunder, der har samme abonnement. Hjemmesiden viser også en overskuelig oversigt over, hvor mange GB data, der er inkluderet i prisen, hvor mange timers fri tale det har og hvor meget oprettelsen koster, hvor den altså koster noget.

Hjemmesiden viser også flere abonnementer fra samme abonnementsudbydere, så det er nemt at få et overblik over de abonnementer, der er tilgængelige og ikke kun hvilke abonnementsudbydere, der er. Det er samtidig også muligt at finde abonnementer fra selskaber man måske ikke kender, eller som man ikke selv ville have undersøgt.

Er billigst bedst?

Det er dog ikke altid det billigste abonnement, der nødvendigvis er det bedste. Full Rate har for eksempel et abonnement, der koster 0 kr. om måneden, og så betaler man bare for det man bruger, dog er der et minimumsforbrug på 29 kr. om måneden. Dette abonnement lyder umiddelbart meget billigt, men prisen hos dette selskab afhænger af, hvor meget man bruger sin telefon. Dette abonnement er ideelt til den forbruger, der ikke bruger særlig meget, og derfor kun betaler for, hvad der bliver brugt hen ad gangen.

Skriv et svar