ovn

Undersøg anmeldelser af hvidevarer før du køber

Hver gang jeg skal ud og købe noget, der ligger i den dyre ende, tjekker jeg altid anmeldelser af det først. Især når det angår hvidevarer kan det være en god idé at tjekke eventuelle tests, for at se hvilken maskine, der er mest holdbar og yder mest i brug. Sådan en maskine skal kunne holde i mange år og skal kunne klare opgaven hver gang, så det er vigtigt at undersøge grundigt hvilken én man vil købe.

Test af ovn

ovn-test.dk er de bedste ovne samlet på et sted. Her er de ovne, der har klaret sig bedst i test samlet og rangeret alt efter, hvilken der har klaret det bedst. Derudover viser hjemmesiden også brugernes vurdering af ovnen.

Nummer 1 på listen er en ovn fra Siemens til 4.995 kr. og den ligger altså i den høje ende prismæssigt. Den vandt Tænks test af ovne i 2017 og har en brugervurdering på 4.9 ud af 5 point, så den ligger virkelig i den høje ende på anmeldelser. Ovnen har en selvrensningsfunktion, en ovnkapacitet på 71 liter, er energiklasse A+ og har en soft close lukning.

Hvis man er mere til et af billigere alternativer ligger en ovn fra Gram som nummer 7 på listen til 2.179 kr. Det er en indbygningsovn, og den har også meget høje brugeranmeldelser, da den ligger på 4.8 point. Den har desuden en selvrensningsfunktion, en ovnkapacitet på 66 liter og er energiklasse A.

Den dyreste ovn på listen ligger nummer 8, er fra Blomberg og koster 9.199 kr. hos Skousen. Ovnen er i energiklasse A, har en selvrensningsfunktion og har en soft close lukning. Den har også en større kapacitet end de andre ovne, da den er på 80 liter.

Udover at liste de bedste ovne og deres anmeldelser, viser hjemmesiden også prisudviklingen på produktet. Det er altså muligt at få et overblik over, om man er ved at købe et produkt som er faldet i pris, og man derved sparer penge, og derudover sikrer man sig også, at man ikke bliver snydt i form af prisstigninger. 

Vi håber, at du kunne bruge denne hurtige guide til køb af ovn.

Skriv et svar